Projecten op maat
 
over ons
over ons

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig plaatsen van allerhande omheiningen en verzorgen allerhande maatwerk in hout. Zo hebben we reeds tal van houten carports, tuinhuizen, en afsluitingen geplaatst.

Met een héél ruim aanbod aan verschillende types afsluitingen, houtsoorten en afwerkingen op maat kunnen wij U een uitgebreid gamma aan mogelijkheden aanbieden. Ook zijn wij steeds bereid om onze kennis en advies in houtbouw en maatwerk met u te delen.

Aarzel zeker niet om onze hulp in te shakelen voor al jouw projecten in hout of afsluitingen. Wij staan garant voor een snelle, correcte en degelijke uitwerking van jouw houten projecten op maat.

Graag een offerte op maat of wat extra informatie? Bel ons gerust op!

Contacteer ons

Kennis & ervaring


Wij hebben de nodige kennis en jarenlange ervaring in huis om jouw houtproject professioneel en degelijk af te leveren. Of je nu een weideafsluiting, carport of omheining zoekt, onze passie voor hout in combinatie met een oog voor detail en een correcte opvolging maken van ons een betrouwbare partner.


Projecten op maat
 

Eigen ontwikkeld materiaal


Door het gebruiken van degelijk en professioneel materiaal kunnen wij jouw houten omheining heel snel plaatsen. Houten palen worden in de grond geheid of gedrild door onze drilmachine. Zo hebben wij geen beton nodig om deze te verankeren. Onze eigen ontwikkelde draadmachine zorgt er op zijn beurt voor dat wij makkelijk en snel draad rond aan de houten palen kunnen bevestigen. Zo kunnen wij wel tot twee kilometer per dag omheinen.


Projecten op maat
 
Kraaiveldstraat 12 - 8980 Passendale - info@houtenomheiningen.be - BE 0837 564 910
2019 impressed